Sygeplejersker

Vi søger to sygeplejersker til Tasiilaq fra 1. marts 2024 og 3 måneder frem, gerne længere. Sygeplejersken kommer til at være en del af vores team på sengeafdelingen med vagter og arbejde hver 2. weekend. Kom og oplev en grønlandsk vinter og forårssæson i vores smukke by.

Vi søger to sygeplejersker til Tasiilaq fra 1. marts 2024 og 3 måneder frem, gerne længere.

Sygeplejersken kommer til at være en del af vores team på sengeafdelingen med vagter og arbejde hver 2. weekend.

Kom og oplev en grønlandsk vinter og forårssæson i vores smukke by.

  • Gode, engagerede og kompetente kollegaer med masser af erfaringer i et to-kulturelt arbejdsmiljø, hvor vi sammen sørger for en god pleje og et godt arbejdsmiljø.
  • Enestående arktisk natur med rig mulighed for at vandring, hundeslædeture, snescooterture, naturudflugter og de smukkeste majestætiske bjerge.
  • En arbejdsplads hvor vi hjælper hinanden og samarbejder om, at patienten får en god pleje, og hvor din indsats har stor betydning.
  • Besidder gode samarbejdsevner, er løsningsorienteret og er loyal overfor dit arbejdsplads.
  • Har lyst til nye eventyr i Arktis.
  • Har erfaring inden for sygepleje, medicin og fagligt har noget at byde på, som vi kan have gavn af på afdelingen.
  • Sygehuset består af en lægeklinik / konsultation, en sengeafdeling med 18 sengepladser, en operationsstue, en skadestue, et laboratorie, en fødestue med jordemoderfunktion, en sundhedsplejerske, portører/ambulancefolk, rengøring, køkken, vaskeri, TB sygeplejerske og byens apotek.
  • Vi er samlet omkring 50 ansatte og dertil har vi de 5 sundhedscentre i Tiilerilaaq, Sermiligaaq, Kulusuk, Kuummiut og Isertoq.
  • Når ambulatoriet lukker i hverdagene kl. 16, fungerer afdelingens personale som akutmodtagelse/skadestue, hvor sygeplejersken, i samarbejde med den vagthavende læge og de andre ansatte sørger for at konsultere og vurdere patienterne.
  • Vi vægter det tværfaglige samarbejde højt og ofte har de forskellige faggrupper på sygehuset socialt samvær i fritiden.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af at du kan fremvise gyldig autorisation - søg via www.nun.gl

Startdato: 1. marts 2024 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist: 1.december 2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, som der bliver sendt ansøgninger. Når stillingerne bliver besatte fjernes opslaget. Hvis du ønsker at arbejde andre perioder send gerne en uopfordret ansøgning med de relevante dage og oplysninger, så bliver du kontaktet af undertegnede.

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 1. december 2023

Søg denne stilling

Employer Details

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: TUPA@PEQQIK.GL

Share the job on

Available jobs at the same company

Piccoline/receptionist

Piccoline/receptionist søges til Medicinsk Område M1 og M2, på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Er du imødekommende og serviceminded? Vi søger dig, som brænder for at hjælpe mennesker og sikre optimale arbejdsgange. Vi søger en energisk og engageret person, som trives i en travl hverdag, er god til at bevare...

Company Logo
Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse pr. 1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er fast. Arbejdstiden er 40 timer/uge + ca.1-3 rådighedsvagter fra hjemmet /uge.

Company Logo
Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi &...

Company Logo
Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Company Logo
Medicinstuderende assistent

Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) i Nuuk tilbyder assistent stillinger for medicinstuderende. Stillingerne er ledig til besættelse i hele 2025. Ansættelsesperioden er 3-6½ måned. DIS er et moderne sundhedscenter, der varetager den primære sundhedstjeneste for Nuuk sundhedsdistrikt samt tilknyttede bygder.

Company Logo

Show more...

Job Title

Sygeplejersker

Job Type

Temporary

Application Deadline

Dec 1, 2023

Contact Person

Tupaarnaq Maqe
TUPA@PEQQIK.GL
(+299) 98 12 11

Job category

Social and health /
Nurse and Midwife

Available jobs in the same field

Anæstesisygeplejerske til Kysten i Grønland

Er du anæstesisygeplejerske, og kunne du tænke dig en anderledes faglig og personlig udfordring? Så tilbyder vi både faste stillinger og tidsbegrænsed...

Read More

Sygeplejersker

Sygeplejersker søges til forårsvikariat på Ortopædkirurgisk Afdeling Ortopædkirurgisk sengeafdeling med subspeciale i ørenæsehalskirurgi og et sårambu...

Read More

Sygeplejerske til Ambulatoriet i Qaqortoq sygehus

En stilling som sygeplejerske i ambulatoriet på Qaqortoq Sygehus ledig til besættelse pr. 1 December 2023 eller efter aftale. Vi kan tilbyde en fast s...

Read More

Sygeplejersker i barselsvikariat i sengeafdeling

Sisimiut Regionssygehus søger 1 sygeplejersker i barselsvikariet i sengeafdeling. Stillingen er fra d. 2/1-24 til 5/4-24. Du vil primært være ansat i...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...