Vikarsygeplejersker

Attention needed

pages.job.expired_info

Vikarsygeplejersker søges til sommerferievikariat på K1 afdelingOrtopædkirurgisk sengeafdeling med subspeciale i ørenæsehalskirurgi og et sårambulatorie tilknyttet afdelingen, K1, søger vikarsygeplejersker i 3-6 mdr. vikariat til arbejde 36-40 timer om ugen. Vagter er i treholdsskift. Stillingerne er til besættelse den 1. maj eller 1.juni 2024.

Ortopædkirurgisk sengeafdeling med subspeciale i ørenæsehalskirurgi og et sårambulatorie tilknyttet afdelingen, K1, søger vikarsygeplejersker i 3-6 mdr. vikariat til arbejde 36-40 timer om ugen. Vagter er i treholdsskift. Stillingerne er til besættelse den 1. maj eller 1.juni 2024.

 • Vi har en travl hverdag, men trods dette, går vi op i et trygt psykisk arbejdsmiljø samt et godt sammenhold, hvor vi passer på hinanden
 • Vi sørger for god introduktion - så har du ikke kendskab til specialet, hjælper vi dig i gang
 • Erfaring indenfor kirurgisk sygeleje, dvs. præ- og postoperative pleje efter patienters operationer
 • Styrke et klinisk fagligt overblik og udvikle kompetencer i sygeplejefaget
 • Udvikling af kompetencer indenfor sårbehandling, herunder hvordan sår vurderes og hvordan der udføres sårbehandling
 • Udvikling af kompetencer indenfor komplekse sygeplejefaglige opgaver – herunder observation og pleje af patienter, der er under udredning for cancer (i øre-næse-hals-regi), og observation og pleje af geriatriske patienter med forskellige sygdomme
 • Erfaring indenfor akut sygepleje, dvs. modtagelse af akutte patienter – herunder patienter der efter ulykker har eks. brækket femurknogle
 • Personalet på K1 kan hente patienter i forskellige destinationer i Grønland, der skal behandles på K1 afdelingen
 • Personalet på K1 kan også ledsage patienter tilbage til deres hjemsted efter behandling på K1 afdelingen
 • Personaleundervisninger fra andre kolleger med forskellige kvalifikationer, der er relevant for K1 personale.
 • Vi ser gerne, at du har klinisk erfaring og er fortrolig med et eller begge af vores specialer
 • Det er en klar fordel, at du kan skabe og bevare et overblik over patienters behandling- og pleje, da vi har et stort patientflow
 • Det er en fordel, at du har en klinisk vejlederuddannelse, da vi har løbende sygeplejestuderende bl.a.
 • Da patientsikkerheden og det faglige arbejdsmiljø er afgørende for os, så forventer vi, at du er kvalitetsbevidst og engageret i sygeplejefaget
 • Vi ser gerne, at du er fleksibel og har gode samarbejdsevner
 • Vi vil gerne lære nye ting og sætter pris på at være i dialog, sparring eller videndeling
 • Vi ser gerne, at du har interesse i at fremme det sammenhængende patientforløb, herunder patientinddragelse
 • Det er en fordel at du er åben og opsøgende i forhold til begge vores specialer og arbejdsgange.
 • Vi ser gerne, at du er ydmyg i forhold til en fremmed kultur og er åben for at lære en grønlandsk kultur
 • Det er en klar fordel, hvis du har gode IT-kompetencer, da vi bl.a. registrerer vores patienter i COSMIC og bruger Outlook mail og Microsoft Teams under arbejdet.

Vi er en travl kirurgisk sengeafdeling med mange spændende og udfordrende sygeplejefaglige opgaver i hverdagen.

Vi har et alsidigt speciale med både akutte, elektive og ambulante patienter. Vi får patienter med forskellige knoglefrakturer og patienter obs øre-næse-halscancer. Herudover arbejder vi med elektive patienter. Vi får patienter der skal have knæ- og hoftealloplastik. Der udføres en bred vifte af forskellige sårbehandlinger, hvor patienter med kroniske eller komplekse sårtyper behandles ambulant – det kan være venøse-, arterielle-, diabetiske- og decubitus sår for at nævne et udpluk.

Vi har 18 sengepladser og er normeret til 20 fuldtidsstillinger. Tilknyttet til afdelingen har vi et sårambulatorie som varetager sårpleje af patienter der er henvist til sårbehandling. Vi er en gruppe som består af faste sygeplejersker, faste sundhedsassistenter, en fast koordinerende sygeplejerske, en fast tolk og en fast køkkenmedhjælper. Derudover har vi en arbejdsmiljørepræsentant og tillidsrepræsentant på afdelingen. Om aftenen og i weekender er der tolk på hele Kirurgisk Område.

Vi udviser respekt for hinanden og værdsætter rummelighed i arbejdsmiljøet. I afdelingen er humøret højt – og det er en væsentlig årsag til at vi går glade på arbejde hver dag. Kom og gør os selskab – så du bliver en del af vores styrke!

December 2019 begyndte vi at arbejde med tildelt patientpleje. Du bliver ikke alene, vi er et team og vi hjælper hinanden med de udfordrende plejeopgaver og de praktiske gøremål. På den måde lykkes vi med at udvikle vores personale og sætte patientplejen i fokus.

I 2024 kommer flere medarbejdere til supervisoruddannelsen, således at de får øget deres kompetencer som supervisor/rådgiver til nye medarbejdere.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af at du kan fremvise gyldig autorisation - søg via www.nun.gl

Startdato: 1. maj 2024 eller 1.juni 2024

Ansøgningsfrist: 31.januar 2024.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 31. januar 2024

Søg denne stilling

Employer Details

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Share the job on

Available jobs at the same company

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil.

Company Logo
Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings- og omstillingsprocesser, der er i gang i psykiatrien i Grønland? Vil du noget med din sygepleje og har du lyst til i samarbejde med afdelingssygeplejersken og udviklingssygeplejerske om at...

Company Logo
Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den smukke grønlandske natur og kultur samtidig med at arbejde på Grønlands eneste psykiatriske afdeling.

Company Logo
Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar til Dronning Ingrids Hospital, Nuuk forår/sommer/efterår 2024. Vi søger en vikar til at supplere det faste personale i mindst 4-6 uger. Du vil have en spændende arbejdsdag med mulighed for at deltage i konsulentrejser og bagvagter. Vi tilbyder en fuldtidsstilling med fokus på faglig kvalitet og tværfagligt samarbejde.

Company Logo
Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige patientkategorier og have ansvar for patientrelaterede opgaver. Vi tilbyder faglig udvikling og et tværfagligt samarbejde. Grønland byder på mange muligheder for et aktivt fritidsliv.

Company Logo

Job Title

Vikarsygeplejersker

Job Type

Full Time

Application Deadline

May 1, 2024

Job category

Social and health /
Nurse and Midwife

Available jobs in the same field

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings-...

Read More

Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den sm...

Read More

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan d...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...