Psykiatri- eller sundhedsassistent

Attention needed

pages.job.expired_info

Psykiatri- eller sundhedsassistent søges til fast stilling på psykiatrisk afdeling A1. Er du psykiatriassistent eller sundhedsassistent er du måske vores nye kollega? Tiltrædelse pr. 1. december eller efter nærmere aftale. Er du interesseret i psykiatri, personlig- og fagligudvikling. Vil du noget med din faglighed, så har du chancen nu for at søge en stilling i et område hvor der er fokus på udvikling af sygeplejen og sundhedsassistentens ansvar og opgaver, så har du chancen nu for at være en del af teamet ved at søge denne stilling på psykiatrisk sengeafdeling i Nuuk.

Afdeling A1 modtager både akutte og planlagte  patienter fra alle regioner i Grønland og behandler alle former for sindslidelser. Der arbejdes på afdelingen ud fra en miljøterapeutisk tilgang til patientbehandlingen hvor kontaktpersonordning og jeg-støttende sygepleje, rehabilitering, psykoedukation, relationer og inddragelse af netværk er en del af behandlingen.  

Vi har plads til 12 patienter med psykiske lidelser, heraf 3 pladser i en skærmet afsnit.

Vi lægger på sikkerhed, at have en deeskalerende samarbejde med patienterne det gode arbejdsmiljø og forventer at du som kollega bidrager til det.

Psykiatrisk afdeling ledes dagligt af en afdelingssygeplejerske. Vi er et team bestående af sygeplejersker, psykiatri- og sundhedsassistenter samt pædagoger. Vi anser det tværfaglige samarbejde væsentligt og nødvendigt. Vi arbejder med Sygeplejedokumentation i det elektroniske patientjournalsystem Cosmic.

Vi tilbyder:

 • Introduktion med mentorordning, gode kolleger og meget fokus på det gode arbejdsmiljø
 • Et innovativt og aktivt fagligt miljø med bl.a. undervisning supervision og refleksion
 • Et særligt tilrettelagt udviklings forløb for dig hvis du er ny i psykiatrien
 • Medlemskab af en aktiv personaleforening
 • Kurser samt muligheder for efter - og videreuddannelser for fastansatte
 • Nærværende og tydelig ledelse
 • Er pligtopfyldende, robust og engageret
 • Har gode samarbejdsevner
 • Kan skabe god patientkontakt
 • Har lyst og interesse i at lære samt lære fra sig
 • Bidrager til det gode arbejdsmiljø
 • Er kvalitetsbevidst
 • Er fleksibel og omstillingsparat

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Startdato: 1. december 2023

Ansøgningsfrist: 23. november 2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 23. november 2023

Søg denne stilling

Employer Details

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: Liil@peqqik.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Piccoline/receptionist

Piccoline/receptionist søges til Medicinsk Område M1 og M2, på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Er du imødekommende og serviceminded? Vi søger dig, som brænder for at hjælpe mennesker og sikre optimale arbejdsgange. Vi søger en energisk og engageret person, som trives i en travl hverdag, er god til at bevare...

Company Logo
Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse pr. 1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er fast. Arbejdstiden er 40 timer/uge + ca.1-3 rådighedsvagter fra hjemmet /uge.

Company Logo
Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi &...

Company Logo
Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Company Logo
Medicinstuderende assistent

Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) i Nuuk tilbyder assistent stillinger for medicinstuderende. Stillingerne er ledig til besættelse i hele 2025. Ansættelsesperioden er 3-6½ måned. DIS er et moderne sundhedscenter, der varetager den primære sundhedstjeneste for Nuuk sundhedsdistrikt samt tilknyttede bygder.

Company Logo

Show more...

Job Title

Psykiatri- eller sundhedsassistent

Job Type

Full Time

Application Deadline

Nov 23, 2023

Contact Person

Linn Laue
Liil@peqqik.gl
(+299) 522689

Job category

Social and health /
Psychology and psychiatry

Available jobs in the same field

Psykolog

Psykolog til Misi-Avannaa i Ilulissat. Vi søger en psykolog med erfaring i arbejdet med børn fra 0-18 år og som finder det spændende at arbejde i et s...

Read More

Psykolog

Psykolog søges til Børne- og ungdomspsykiatriske ambulatorium, Dronning Ingrids Hospital. Du vil varetage udredninger, diagnostik og psykoterapeutiske...

Read More

Psykolog

Vi søger lige nu en psykolog til fastansættelse. Stillingen ønskes besat 1. januar 2024 eller hurtigst muligt herefter. Studenterrådgivningen består a...

Read More

Psykolog

Psykolog søges til Ungecenter i Nuuk. Brænder du for at være med til at forme et behandlingstilbud for unge?

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...