Visitator til ældreområdets visitation

Attention needed

pages.job.expired_info

Ældreområdet søger en dygtig og engageret visitator til ældreområdet, med tiltrædelse snarest muligt. Som en del af visitationen får du en spændende hverdag med alsidige arbejdsopgaver og med god mulighed for faglig og personlig udvikling.

Ældreområdet søger en dygtig og engageret visitator til ældreområdet, med tiltrædelse snarest muligt. Som en del af visitationen får du en spændende hverdag med alsidige arbejdsopgaver og med god mulighed for faglig og personlig udvikling.

Visitationen arbejder indenfor ældreområdet med visitering og bevilling af forskellige ydelser, blandt andet visitering til plejehjem, hjemmehjælp, trænings-og aflastningsophold. Afdelingen består p.t. af 3 medarbejdere, 2 visitatorer, samt en visiterende kontorassistent. I forbindelse med udviklingen i ældredemografien stiger behovet for visiteringer til ældre og derfor er vil den kommende visitator blive den 4. Stillingen er en fuldtidsstilling, med reference til fagchefen for ældreområdet.

Du kommer til at have et tæt samarbejde med dine kollegaer omkring visitering af de kommunale tilbud til vores ældre borgere. Derudover vil der være et tæt samarbejde med ældreområdets resterende afdelinger, blandt andet demenskoordinatorer og afdelingsleder for ældreområdet. Det er vigtigt at du motiveres af samarbejde med ældre og deres pårørende og trives i en hverdag med tværfagligt samarbejde.

Som en del af kommunens ældrepolitik arbejder vi med den rehabiliterende tilgang og støtter borgerne i at klare sig længst muligt i eget hjem. Vi arbejder kontinuerligt med udvikling af vores arbejdsgange og her vil du få rig mulighed for indflydelse på at give borgeren de bedste forudsætninger for deres fremadrettede livskvalitet og dagligdag.

Udover visitering til de kommunale tilbud for ældre, er visitatorerne også kontaktpersoner for færdigbehandlede borgere, som er indlagt på sundhedscentrene.

Stillingens indhold:

Ældreområdet søger en dygtig og engageret visitator, med tiltrædelse snarest muligt. Som en del af visitationen får du en spændende hverdag med alsidige arbejdsopgaver og med god mulighed for faglig og personlig udvikling. Som visitator skal du indgå i varetagelsen af visiteringer, samt de væsentligste arbejds- og ansvarsområder.

 • Arbejde og bevilge ud fra kommunens vedtagne kvalitetsstandarter, samt i henhold til gældende lovgivninger
 • Sikre ensartet og professionel sagsbehandling
 • Sikre borgernes retssikkerhed
 • Medvirke til og tage ansvar for egen faglig udvikling
 • Koordinere i mere komplekse sager
 • Indhente relevante sundhedsfaglige og lægelige oplysninger
 • Afholde samtaler med borgere og pårørende omkring visitering til de kommunale tilbud
 • Løbende opfølgning og revurdering af borgere

Opgaverne løses i tæt samarbejde med ældreområdets øvrige afdelinger, Terapeutteam, sagsbehandlere, samt samarbejdspartnere under sundhedsvæsnet.

Vi lægger desuden vægt på:

 • Er uddannet sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut eller socialrådgiver eller anden sundhedsfaglig baggrund.
 • Har erfaringer indenfor ældreområdet
 • God til at samarbejde bredt
 • Er stabil, kvalitetsbevidst og med sans for detaljer
 • Kan håndtere mange bolde i luften uden at miste overblikket
 • Kommunikerer klart og tydeligt såvel skriftlig som mundtligt
 • Arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst
 • Evner at arbejde fokuseret og struktureret i en hektisk hverdag
 • En fordel at tale og skrive grønlandsk og dansk

Vi tilbyder:

 • Glade og dygtige kollegaer
 • Et udfordrende job med mulighed for indflydelse på egne opgaver
 • Samarbejde på tværs af kommunen og sektorer
 • En spændende og åben arbejdsplads
 • Et alsidigt job med mange udfordringer

Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til afdelingsleder Johanne-marie Bergstrøm Jensen, tlf. +299 367024 eller e-mail: jmbj@sermersooq.gl

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, eller en anden relevant forhandlingsberettigede organisation. Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 1062-23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Employer Details

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

Email: Jmbj@sermersooq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

No jobs available at the same company.

Job Title

Visitator til ældreområdets visitation

Job Type

Full Time

Application Deadline

Dec 8, 2023

Contact Person

Johanne-marie Bergstrøm Jensen
Jmbj@sermersooq.gl
+299 367024

Job category

Social and health /
Care and solicitude

Available jobs in the same field

Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige pati...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...